Contactează-ne

E-mail: miau@onlinecats.ro

Telefon : 0770 858 608 

Cluj-Napoca

Str. Soporului Nr. 1A

 

De departe cel mai utilizat element de publicitate pentru exterior este banner-ul outdoor.. Poate avea dimensiuni variate si se poate folosi atat in interior cat si in exterior.

Pentru vizibilitate maximă, banner-ul outdoor reprezintă, cu siguranță, alegerea ideală. Poate ajunge la dimensiuni oricât de mari, așa că mesajul tău nu va putea trece neobservat, mai ales dacă alegi locul potrivit de expunere, în concordanță cu nevoile publicului tău țintă.

Materialul folosit este din fibra textila, este acoperit cu PVC si este rezistent pentru o lunga perioada de timp, la rupere si la factorii de mediu. In functie de destinatia produsului finit, se foloseSc diferite tipuri de materiale: frontlit, backlit sau blockout.

 

FRONTLIT

Banner-ul frontlit este cel mai utilizat material din productia publicitara datorita costului foarte mic si a faptului ca poate fi pus in orice locatie, fie indoor, fie outdoor. De culoare alba, flexibil, face parte din categoria bannerele publicitare compus dintr-o tesatura de poliester, potrivit pentru orice fel de aplicatii de mici sau mari dimensiuni, iluminate din fata utilizat mai des pentru print outdoor dar si pentru print indoor.

Pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere.

Se utilizeaza pentru o gama larga de aplicatii outdoor: bannere, display-uri, panouri, printuri digitale de mari dimensiuni iluminate din fata.

BACKLIT

Backlit-ul, material PVC flexibil de culoare alba, netexturat, translucent, cu suprafata neteda ce nu se curbeaza la colturi, face parte din categoria materialelor publicitare inovative; pe scurt, este vorba de un print grafic luminat din spate. Lumina nu face altceva decât să confere mesajului tău distincție și vizibilitate.  

Aplicațiile pentru acest produs sunt infinite:

Utilizari : city-light, reclame luminoase, casete luminoase, semnalistica de interior luminata, display-uri iluminate din spate atat pentru interior,cat si pentru exterior.

BLOCKOUT

Bannerele blockout sunt bannerele printate dubla fata, des intalnite pe strazi, intre stalpi. 

Material PVC de culoare alba, cu 3 straturi, cel din mijloc fiind de culoare neagra. Este opac, printabil pe ambele fete, poate fi utilizat atat in aplicatii indoor, cat si outdoor.

Acest material se foloseste si pe post de “steag” pe stalpii de pe marginea drumului. Este foarte rezistent la socuri mecanice si intemperii. Din acest material se printeaza cu precadere bannere stradale, imprimate fata-verso, insa, poate fi folosit cu succes si pentru alte tipuri de afisare, unde este necesara printarea graficii pe ambele fete.

 

 

 

28/04/2020
bannere cluj

         miau@onlinecats.ro

     0770 858 608

 

 

 

 

 

Banner Vrei Sa Fii Sotia Mea

 

 

Placute alucobond

 

 

 

 

Tablou Canvas

 

 

Banner Reflectorizant

 

Roll-up

 

 

autocolante podea (8)

 

 

 

 

Bannere publicitare
Frontlit, Backlit, Blockout
 - 32-38 lei/mp